Over Ons

Vraag direct een offerte aan!

Over ons

Heel persoonlijk

Bij Verbeco is de klant al bijna 20 jaar koning. Dat klinkt als een open deur, maar we maken het dagelijks waar. Onze naam als specialist in garagedeuren en bedrijfsdeuren hebben we dubbel en dwars verdiend. Omdat we kiezen voor duurzame kwaliteit. Kwaliteit in product én kwaliteit in service en nazorg.

Verbeco is hét adres van garagedeuren. We maken ze, we monteren ze en we onderhouden ze. Dat doen we al sinds 1993, en dat doen we goed. Onze producten kunnen zich moeiteloos meten met het beste op de markt. Met een haarscherpe prijs-kwaliteitverhouding bedienen we zowel particuliere als de zakelijke klanten.

Onze klanten

Dat zijn in de eerste plaats tevreden klanten. Vele particulieren, bedrijven en instellingen maken gebruik van onze deuren en diensten. Omdat ze weten wat ze van Verbeco kunnen verwachten. En omdat ze onze persoonlijke werkwijze waarderen.

Toen en nu

De bedrijfsgeschiedenis in vogelvlucht. Verbeco start in 1993 met de productie van bedrijfsdeuren. De zaken gaan snel en in 1995 verhuist het bedrijf naar de huidige locatie: Ommelsveld in Asten. Vanuit een riante werkplaats, inmiddels uitgebreid met extra opslagcapaciteit en een indrukwekkende showroom, duikt Verbeco de toekomst in. Een voortvarende toekomst, o.a. dankzij het succes van de in eigen huis vervaardigde garagedeuren. Vandaag de dag blikt Verbeco nog steeds vooruit. We blijven investeren in kennis, kwaliteit en het perfectioneren van onze producten. Met aandacht voor uw wensen. Heel persoonlijk.

Service & onderhoud

Verbeco gaat en staat voor service. Service begint bij ons al lang voordat we met uw garagedeur aan de slag gaan. Bij Verbeco is de klant koning. Dat betekent aandacht voor uw wensen, professionele adviezen, vakkundige begeleiding en uitgebreide uitleg in demonstraties in onze showroom.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Calamiteiten of storingen? We komen eraan! Verbeco is ook buiten kantooruren bereikbaar.

Onderhoud voor particulieren

Een garagedeur fungeert bij vele huishoudens als alternatieve voordeur. Tel maar eens na hoe vaak per dag u uw garagedeur opent en sluit. Daarom is een regelmatige onderhoudsbeurt een slimme zet. Uiteraard mag u het afstellen, invetten en oliën overlaten aan Verbeco. Zodat u nog vele jaren met uw garagedeur vooruit kunt.

Technische info

Garagedeuren

Verbeco garagedeuren ommelsveld 11 asten

Dagmaat breedte Exact afgewerkte breedte van de opening in cm.
Dagmaat hoogte Exact afgewerkte hoogte van de opening in cm.
Zijruimte De zijruimte vanaf de opening tot aan binnenkant van de zijmuren in cm.
Bovenruimte De bovenruimte van opening tot aan het plafond of dak.

De verschillen tussen de Ecoline en Proline

Ecoline Proline
·      1 loopwiel met enkel gelagerd loopwiel

·      Rails is 1,5 mm dik

·      1 veer heeft 15.000 openingen

·      2 lagers in veren pakket

·      Stalen paneeldikte is 40 mm dik

·      2 loopwielen met dubbel gelagerde loopwielen

·      Rails is 2 mm dik

·      1 veer heeft 26.000 openingen

·      6 lagers in verenpakket

·      Stalen paneeldikte is 45 mm dik

Proline serie is een industrieel garagedeur serie voor intensiever gebruik en langere levensduur is door verbeco zelf samengesteld op bassis van beste materialen en ervaring met productie die sinds 1993 centraal staat deze garagedeur is dus maat werk !Ecoline is een standaard garagedeur serie die wij inkopen dus wordt met garage onderdelen opgebouwd.

Universeel geleidingssysteem (RM 21 )

Al onze geleidingsystemen en garagedeuren zijn dusdanig geconstrueerd, dat de deur rechtstandig omhoog en naar beneden rolt. De deur komt tijdens het openen en sluiten niet naar voren in tegenstelling tot een kanteldeur. Hierdoor kunt u de ruimte voor en achter de garagedeur altijd optimaal benutten. Voor de RM 21 hebben wij een vrije bovenruimte van 210 mm nodig. Bij alle geleidingssystemen maken wij uitsluitend gebruik van gepoedercoate torsieveren die zich bij de de voorzijde van bij de deur bevinden.

Verbeco garagedeuren ommelsveld 11 asten

Universeel geleidingssysteem (RM 12 )

Al onze geleidingsystemen en garagedeuren zijn dusdanig geconstrueerd, dat de deur rechtstandig omhoog en naar beneden rolt. De deur komt tijdens het openen en sluiten niet naar voren in tegenstelling tot een kanteldeur. Hierdoor kunt u de ruimte voor en achter de garagedeur altijd optimaal benutten. Voor de RM 12  hebben wij een vrije bovenruimte van 120 mm nodig. Bij alle geleidingssystemen maken wij uitsluitend gebruik van gepoedercoate torsieveren

Verbeco garagedeuren ommelsveld 11 asten