Homematic: smart home systeem

Homematic is een innovatieve ontwikkelaar voor de aansturing van garagedeuren, rolluiken, verwarming, etc. in huis. Met de Homematic-app kan een ‘connected en smart home’ gerealiseerd worden.

De Homematic-app wordt met behulp van de Homematic-set gekoppeld aan een TORMATIC-garagedeuraandrijving. Dankzij vele instelmogelijkheden kan de gebruikersinterface van de app individueel aangepast worden.

Proline garagedeur met glad design
Proline garagedeur breed met micro design

Aandrijfsystemen BLACK 600, BLACK 800 en BLACK 1000

De BLACK-aandrijvingen combineren moderne techniek, design en energiebesparing, door laag stroomgebruik. Het praktische 3-knops BLACK-programma is makkelijk in gebruik.

De instellingen van de aandrijving zijn snel en eenvoudig door te voeren. De geïntegreerde speciale functies, zoals een extreem hoge loopsnelheid en de deur-select functie, zorgen ervoor dat uw garagedeur rustig open- en dichtgaat.

Toebehoren Homematic

De aandrijfsystemen kunnen op meerdere manieren bediend worden, met bijvoorbeeld een handzender of drukknop. Daarnaast zijn er nog meer toebehoren waarmee uw Homematic-systeem uitgebreid kan worden. Hierbij kunt u denken aan vingerafdrukscanners, sleutelschakelaars, veiligheidsverlichting en zonnepanelen.

Al deze accessoires voldoen aan hoge comfort- en veiligheidseisen. En in het ontwerp is aandacht besteed aan design en esthetiek. Maak kennis met de beproefde TORMATIC-garagedeuraandrijvingen, in combinatie met de techniek van Homematic.

Voor meer informatie, bekijk de folder.