Verbeco Proline

VRAAG OFFERTE AAN!

Verbeco Proline

Het beste van het beste

46.000 keer open en dicht. Getest op veiligheid en waterdoorlaat. Blootgesteld aan de hoogste windklasse. Dubbel en dwars gecontroleerd op alle kwaliteitseisen. De Verbeco Proline serie is met vlag en wimpel geslaagd voor alle testen van keuringsinstituut TUV. De beste garagedeur uit de klas. We leggen u graag uit waarom.

Zo is het. Het verschil zit in de details. In de materiaalkeuze, de afwerking en het strenge oog voor duurzame kwaliteit. De Proline serie is een toonbeeld van technisch perfectionisme. Samengesteld uit de allerbeste componenten, voor een maximale levensduur. En qua design een absolute lust voor het oog. Niet voor niets is dit de populairste deur uit onze keuken. Ontdek de verschillen in onze showroom.

  • Stalen deurpanelen met stalen buitenplaten (0,55 mm dik) zonder scharniergroeven en voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal.
  • Dikke railprofielen met gelagerde dubbele tandemrollen, 2 mm dik en sendzimir verzinkt.
  • Verenpakket in stevige 4 mm dikke lagerplaten, voorzien van 6 industriële lagers.
  • Optimale isolatie door eersteklas rubberen afdichtingsprofielen van bedrijfsdeurkwaliteit.

Uitstekende rapportcijfers bij TUV Nord

* Duurtest cycli 46.000 keer open en dicht
* Veiligheid 1e categorie (EN 13241-1)
* Windbelasting klasse 5 (EN 12424/12444)
* Afdichting klasse 4
* Waterdoorlaatbaarheid klasse 3 (EN 12425/12489)
* Luchtdoorlaatbaarheid klasse 4 (EN 12426/12427)

Moddellen & design

Garagedeuren van Verbeco combineren kwaliteit, functionaliteit én vormgeving. Het oog wil immers ook wat. De garagedeur is één van de blikvangers van uw woning. De Proline modellen zijn leverbaar in klassieke en moderne paneeluitvoeringen. Of u nu woont in nieuwbouwwoning of in een boerderij, in een huis in jaren ’30 stijl of een woning met een eigentijdse uitstraling. De Proline serie biedt voor ieder huis een passend model.

Uitvoeringen:

Proline Vlak zonder profilering

Proline Vlak geprofileerd met houtnerf

Proline Vlak geprofileerd met stuco design

Proline vlak met rvs design blokjes

Proline Vlak met stuco loopdeur naast garagedeur

Proline Breed geprofileerd met houtnerf

Proline Breed geprofileerd met stuco design

Proline Breed met micro design

Proline Breed geprofileerd met glad design

Proline Smal geprofileerd met stuco design

Proline Smal geprofileerd met houtnerf

Cassetten met houtnerf dessign

Kleuren

De standaardkleur is RAL 9016 wit (buitenzijde) en RAL 9002 (binnenzijde). Liever een andere kleur? Geen probleem. De Proline serie is tegen meerprijs leverbaar in alle RAL of Sikkens kleuren. Gespoten met 2-componentenlak, voor een kleurvast en weerbestendig resultaat. Met de juiste onderhoudsmethode blijft de deur extra lang mooi.

Veiligheid voor alles

Kinderen die in de buurt van een elektrisch bediende garagedeur spelen. Een verontrustende gedachte? Niet bij Verbeco. Veiligheid gaat voor alles. De deuren en aandrijvingsystemen voldoen ruimschoots aan de EU-normen en zijn uitgebreid getest door TUV. Bovendien dragen de aandrijvingen het SKG politiekeurmerk certificaat. Inbrekers? Die staan voor een onmogelijke opgave.

Bediening

De Proline serie garandeert het beste van het beste. Dat geldt ook voor de elektrische aandrijvingen van Marantec. Systemen die uitblinken in techniek, gebruiksgemak, veiligheid en minimaal energieverbruik. Alle deuren worden standaard geleverd met twee handzenders. Slechts één druk op de knop…

Documentatie

Bekijk technische informatie